Clean day на Майдані від «ІНВАЙТ»

СЕРВІСНА КОМПАНІЯ
«ІНВАЙТ»

Отримай краще - будь кращим

Clean day на Майдані від «ІНВАЙТ»

22 серп. 2016

Напередодні репетиції параду на Майдані Незалежності, підземний Майдан також підготували до свята. Сорок співробітників сервісної компанії «ІНВАЙТ» очистили від пилу, бруду, кіптяви і сміття центральний перехід на Майдані Незалежності між 1 і 2 лінією ТЦ Globus, а також підземний перехід з виходом на вулиці Михайлівська та Костьольна.

перехід на Майдані Незалежності

Генеральне прибирання тривало 12 годин. Для очищення понад 1 500 м2 публічного простору під головною площею країни було задіяно 12 одиниць професійної техніки і використано 50 літрів миючих і очисних засобів.

Клінінгова кампанія в роботі на Майдані Незалежності

В результаті акції чистоти компанії «ІНВАЙТ», стіни переходів очищено від кіптяви, дощових патьоків і графіті; помито підвісні стелі; поручні ступенів на виході з переходів очищено від жувальних гумок та інших сторонніх предметів, вимито самі щаблі, а також ескалатори в переході з виходами на вулицю Михайлівську.

Клининговая кампания чистит эскалаторы в переходе на улицу Михайловскую

«Враження про місто складається з дрібниць. Тому ми вирішили не допустити ситуацію, щоб святковий настрій киян і гостей столиці затьмарила неохайність підземних переходів величного Майдану Незалежності. Примітно, що нашу ініціативу підтримав наш давній партнер - ТЦ Globus, з яким ми працюємо вже не один рік» - зазначила директор сервісної компанії «ІНВАЙТ» Тетяна Давидович.

Фото до і після:

Чистка мрамора гранита

«Ми часто чуємо від відвідувачів ТЦ невдоволення щодо стану переходів під Майданом Незалежності. Оскільки підземні переходи під Майданом Незалежності - комунальна власність КП Укравтодор і Київського Метрополітену, для проведення будь-яких ремонтних і очисних робіт необхідно кожного разу отримувати окремий дозвіл від комунальних підприємств (КП). Ми шукаємо варіанти більш тісної співпраці з місцевою владою, щоб забезпечити чистоту і догляд підземних публічних просторів під Майданом» - коментує Олесь Щириця, керівник адміністрації ТЦ Globus.