СЕРВІСНА КОМПАНІЯ

Отримай краще - будь кращим

28 квіт. 2015
Компанія «ІНВАЙТ» приєдналася до наймасштабнішого прибирання України

25 квітня відбувся масштабний міжнародний еко-проект «Зробимо Україну чистою – 2015», в якому взяли участь понад півмільйона українців. Усього в країні було понад дві тисячі локацій, де відбулося прибирання. Це єдина акція, в якій брали участь жителі всіх регіонів України для очищення від сміття свого міста, поліпшення екологічного стану планети.

Даний проект підтримали не тільки жителі міст, але й багато компаній, громадські організації, державні та комунальні структури. Так, сервісна компанія «ІНВАЙТ» не залишилася осторонь і стала офіційним другом екологічного проекту, фінансово підтримавши потреби проекту.

На центральній локації еко-акції, Трухановому острові, взяли участь і перші особи країни: Перша Леді Марина Порошенко, міністр екології Ігор Шевченко, заступник Міністра молоді та спорту Микола Даневич, перший заступник мера м.Києва Ігор Ніконов та інші офіційні особи. Також збоку не залишилися і українські зірки.

Прибрати острів прийшли: соліст гурту С.К.А.Й. Олег Собчук, співачка Даша Суворова, співак Лері Вінн, соліст групи Bahroma Рома Бахарєв, співак Артем Пивоваров, фіналіст шоу «Х-фактор» Дмитро Сисоєв і багато інших.

Проект «Зробимо Україну чистою! – 2015» став воістину наймасштабнішим еко-проектом, завоювавши під час акції рекорд «наймасовішого прибирання», даний статус підтвердив Національний Реєстр Рекордів.

Фото матеріалу, джерело: https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco?pnref=story