Завершилася 5 ювілейна масштабна екологічна акція «ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ – 2015»

СЕРВІСНА КОМПАНІЯ
«ІНВАЙТ»

Отримай краще - будь кращим

18 трав. 2015
Завершилася 5 ювілейна масштабна екологічна акція «ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ  – 2015»

14 травня відбулася підсумкова конференція наймасштабнішої екологічної акції «Зробимо Україну чистою – 2015».

У даній конференції компанія «ІНВАЙТ» взяла участь разом із представниками органів державної влади, благодійними фондами, громадськими організаціями, послами проекту, і кращими волонтерами, які підтримали акцію і мотивували людей зробити нашу країну чистою!

Цього року акція проходила у форматі Всеукраїнського екологічного фестивалю, об'єднала понад 500 000 учасників прибирання і встановила рекорд «наймасовішого прибирання», із них офіційно зареєструвалися 385 581 людини в 24 областях України. Прибирання сталася в 342 населених пунктах і від сміття очистили 2832 локацій. Було зібрано 1790 тонн сміття, з яких на вторинну переробку було відправлено 35%.

При підготовці і реалізації акції було проведено 48 круглих столів і 12 форумів. У 114 населених пунктах пройшли екологічні квести, марафони, ярмарки, майстер-класи, фотовиставки, флешмоби, велопробіги та концерти.

Команда «Зробимо Україну чистою – 2015» підбила підсумки проекту та подякувала всім небайдужих за вагомий внесок у розвиток молодіжного, екологічного волонтерського руху, формування здорового способу життя серед населення, активну громадську діяльність та сприяння в проведенні Всеукраїнської екологічної акції «Let's Do It, Ukraine».

Акцію «Зробимо Україну чистою – 2015» проводить молодіжний рух «Let's Do It, Ukraine!». Це частина міжнародного проекту «Let's Do It, World!», Який об'єднав вже 113 країн для того, щоб піклуватися про екологію нашої планети. Це щорічна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон і місць громадського відпочинку. Акція в Україні щорічно збирає близько чверті мільйона українців і волонтерів в один день і в один час, які в рамках еко-фестивалю виходять разом на прибирання.