СЕРВІСНА КОМПАНІЯ

Отримай краще - будь кращим

08 груд. 2011
Дозвіл на проведення робіт підвищеної небезпеки

Компанія «ІНВАЙТ» отримала дозвіл на проведення верхолазних робіт.

Компанія «ІНВАЙТ» отримала офіційний документ, який підтверджує можливість і законність проведення робіт підвищеної небезпеки, а саме, верхолазних робіт.

Займалася процесом отримання дозволу на проведення робіт підвищеної небезпеки Тетяна Давидович, директор із персоналу компанії «ІНВАЙТ»:

«Отримання даного дозволу зайняло багато часу і сил! Метою експертизи для отримання подібного дозволу, є оцінка здатності компанії дотримуватися вимог нормативно-правових актів із охорони праці та промислової безпеки в процесі початку проведення робіт підвищеної небезпеки відповідно до Порядку видачі дозволів, під час комплексного прибирання виробничих та житлових приміщень, устаткування та транспортних засобів».

Згідно зі ст. 18 Закону України «Про охорону праці» та Положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з охорони праці, керівники та інженерно-технічні працівники «ІНВАЙТ» пройшли навчання і перевірку знань нормативно-правових та організаційних актів із охорони праці; вимог із гігієни праці та промислової санітарії; правил пожежної та електробезпеки; правил охорони праці під час виконання робіт на висоті. Наказом директора підприємства затверджено постійно діючу комісію, яка регулярно проводить відповідну перевірку знань із охорони праці у своїх співробітників-верхолазів, яких залучено до виконання робіт підвищеної небезпеки. Таким співробітникам закуплено засоби індивідуального захисту, спецодяг і спецвзуття, згідно з усіма вимогами нормативно-правових документів».

«На сьогоднішній день, дуже мало які клінінгові компанії можуть підтвердити свій досвід і законність виконання верхолазних робіт реальним дозвільним документом! Ми дуже раді, що можемо гарантувати нашим клієнтам правильний підхід, який відповідає всім нормативно-правовим документам, процес проведення робіт підвищеної небезпеки!», - говорить директор компанії «ІНВАЙТ» Евеліна Галоян.