СЕРВІСНА КОМПАНІЯ
«ІНВАЙТ»

Отримай краще - будь кращим

10 серп. 2017

У вересні в Берліні Конгрес Всесвітньої федерації клінінгових компаній (WFBSC) збере представників світової індустрії чистоти та гігієни. Захід заплановано на 18-20 вересня і його темою буде «Клінінг в цифровому світі - процеси, люди, технології». В рамках заходу з 19 по 22 вересня пройде, вже традиційна виставка професійної індустрії чистоти CMS.

Європейський клінінг збереться у вересні в Берліні

Метою проведення даних заходів представник організаторів д-р Крістіан Гёке називає позиціонування CMS в якості міжнародної платформи для дослідження клінінгового ринку і ринку гігієни, а також для цільової аудиторії в кожному відповідному сегменті.

CMS17 у вересні в Берліні

До слова, німецький ринок клінінгу добре відомий у всьому світі, він насичений і задіяна в ньому досить велика кількість людей. За словами Президента BIV, Асоціації клінінгової компанії Німеччини Томаса Дітріха, німецький ринок чистоти і гігієни показує щорічне зростання.

«У 2016 році відбулося невелике збільшення кількості клінінгових компаній на 1,7%, що дозволило довести загальне число підприємств до 21 580. Збільшення продажів в індустрії в минулому році склало 5,2%, що в абсолютному показнику склало трохи менше 17 мільярдів євро», - повідомив пан Дітріх.

Цікаво, що на німецькому ринку працює близько 50 постачальників клінінгових систем для комерційного та промислового використання. Близько 73 відсотків продукції німецьких виробників експортується по світу. Їх частка на світовому ринку становить близько 20%, і на їх частку припадає близько 50% продажів на європейському ринку.

Варто зазначити, що представники сервісної компанії «ІНВАЙТ» також планують відвідати Конгрес.

Нагадаємо, зовсім недавно «ІНВАЙТ» почала використання німецької інноваційної розробки - професійної системи для миття вікон, вітрин та фасадів «Unger». Ця система - перша в Україні і дозволяє мити фасади і вікна на висоті до 20 метрів з землі без використання хімії.

«З цією системою ми ознайомилися ще в 2012 році, коли відвідували виставку в Амстердамі ISSA/Interclean. На цьому ж майданчику ми провели перші переговори з виробником цієї системи. У минулому році, відвідуючи виставку, ми вже мали можливість побачити нове покоління «Unger» систему «Stingray» для мийки вікон і аттріумів всередині приміщень. Це все німецькі розробки. Тому на Конгрес, який відбудеться у вересні, ми покладаємо також великі надії і з нетерпінням чекаємо, щоб зануритися в цю незабутню атмосферу знайомства з інноваціями, пошуку нових партнерів і постачальників », - резюмувала Тетяна Давидович.