СЕРВІСНА КОМПАНІЯ

Отримай краще - будь кращим

15 лист. 2013
«ІНВАЙТ» – безперечний лідер

Оргкомітет Національного Бізнес Рейтингу, згідно із даними Державного комітету статистики України визнав ТОВ «ІНВАЙТ» «ЛІДЕРОМ ГАЛУЗІ 2013» за видом діяльності «Загальне прибирання будинків».

Щорічно 300 000 підприємств за підтримки Міжнародного рейтингового Союзу національних бізнес-рейтингів, Торгово-промислової палати України, беруть участь в оцінюванні їхньої фінансово-господарської діяльності. Ранжування компаній проводиться за сумарним результатом кількох показників у кожній окремій галузі і окремому регіоні.

Серед понад 200 клінінгових компаній м.Києва, які брали участь в процесі оцінювання, «ІНВАЙТ» завоювала Золото Рейтингу, зайнявши 10-е місце рейтингу за показниками масштабів виробництва і платоспроможності, ефективності використання ресурсів, соціального внеску підприємства, інвестиційної привабливості.

«Звання «Лідер Галузі 2013» є показником ефективності нашої роботи і дає всі підстави стверджувати, що «ІНВАЙТ» - прогресивна, інноваційна компанія, що досягає всіх поставлених цілей. Таке визнання нашої діяльності стало для нас не тільки логічним результатом наших зусиль, але й стимулом для подальшого розвитку», - коментує Евеліна Галоян, Генеральний директор.

ТОВ «ІНВАЙТ» є однією з найбільших сервісних компаній в Україні. Компанія надає послуги клінінгу, а також інші виробничо-господарські послуги: ландшафтний дизайн та озеленення, комплексну поставку господарських матеріалів, організація адміністративної, ремонтної діяльності, інші спеціалізовані послуги.

Особливість діяльності компанії полягає в комплексному підході до вирішення всіх заявлених вимог і побажань замовника. Так, компанія може запропонувати не тільки послугу однієї спрямованості, але і забезпечити всі існуючі господарські потреби компанії-замовника.

Такий комплекс послуг створює для клієнта вигідні умови співпраці, а якісно надані послуги забезпечують довготермінове з ним партнерство.