Карантин триває. Ми щодня комунікуємо з вами та не з чуток знаємо, що майже всі вже відчули його наслідки.

Саме тому в цей нелегкий час своїм обов‘язком вважаємо не лише збереження власних ресурсів, убезпечення свого персоналу, а й забезпечення максимальної підтримки та допомоги клієнтам, партнерам, замовникам.

Друзі, колеги, партнери!

Ми розуміємо, що наш досвід, можливості, володіння технологіями допоможуть уберегти персонал та відвідувачів замовника і мінімізувати ризики зараження COVID-19.

Тому, шановні наші клієнти та партнери, ми відповідально заявляємо – ми поруч, ми виконуємо всі взяті на себе зобов‘язання в рамках існуючих договорів. І навіть більше – в кожному окремому випадку ми підготували цілу низку рекомендацій для кожного з вас, зважаючи на специфіку вашої діяльності. Ми готові до компромісних рішень, зважаючи на закриття маси об‘єктів та економічних наслідків, до яких може це призвести.

Ми мобілізували свої зусилля і працюємо над тим, аби ваші об‘єкти були максимально убезпечені. Наші фахівці щодня та щогодини здійснюють заходи з дезінфекції, забезпечують всіма необхідними засобами та матеріалами.

Так, ми змінили графіки роботи свого офісного персоналу, переважна його частина працює у віддаленому режимі. Наш новий програмний CRM-комплекс дозволяє ефективно взаємодіяти навіть в такому режимі та контролювати всі процеси.

Ми провели переговори та заручилися повною підтримкою наших постачальників для уникнення перебоїв з поставками найбільш затребуваних позицій: дезінфектантів, засобів захисту. По деяким позиціям, аби убезпечити наших замовників від перебоїв з постачанням, ми диверсифікували поставки зарубіжних товарів вітчизняними аналогами, котрі також мають всі необхідні сертифікати та дозволи на використання.

Наші інженерні служби у повній робочій готовності, виконують вже існуючі зобов‘язання та готові у разі виникнення непередбачуваних чи аварійних ситуацій прийти вам на допомогу.

Ми вдячні всім замовникам за довіру, постачальникам за підтримку та розуміння, усім нашим колегам та співробітникам за відповідальність та віддану працю.

Ми поруч! Впевнена, спільними зусиллями ми гідно вийдемо з цієї нелегкої ситуації.

Удачі всім нам, і будьмо здорові!

Головна
> Новини
> Друзі, колеги, партнери!
Замовити послугу