Підготовка до Нового Року - справа приємна, весела, але, в той же час, кропітка. Особливо це стосується об’єктів громадського призначення: ресторанів, БЦ, ТЦ, ТРЦ, адже їх міссія – вражати, створювати настрій та емоції, залучати клієнтів, стимулюючи покупки.

Торгово-розважальні центри –місця number one для відвідування перед новорічно-різдвяними святами. Там можна купити подарунки для близьких та друзів, знайти сукню мрії на корпоративну вечірку і просто гарно розважитися з родиною у вихідний день.

Кожен власник або керуючий об’єктом комерційної нерухомості знає, що позитивний настрій покупця формує ціла низка факторів: це, в першу чергу, і чистота, і зручне місце розташування, наявність магазинів з великим та різноманітним асортиментом товарів, розважальні/фуд-локації з обов’язковим введенням концептуального святкового меню, екстер’єр торгового центру і стилістичне оформлення як вітрин, так і всього об’єкту повністю.

Новорічна казка: святкове оформлення об’єктів комерційної нерухомості. Тонкощі, нюанси, поради.

Саме про святкове оздоблення ТРЦ ми будемо говорити у сьогоднішньому матеріалі. То ж, якщо вам ця тема цікава – майстри дизайну «ІНВАЙТ» діляться актуальними інсайтами.

Важливо: завдання № 1 – вибір концепції святкового оформлення об’єкту і локацій для прикрашання, залучення команди фахівців.

Святкові вітрини.

Перше, що бачать відвідувачі, наближаючись до ТРЦ, - це вітрини. До оформлення вітрин необхідно підходити з особливою ретельністю, адже вони повинні привертати увагу, інтригувати і викликати бажання поринути у казкову атмосферу повністю – відвідати ТРЦ!

Оформлення вітрин також має нести інформативну функцію: демонструвати товари, які покупець зможе придбати, розповідати про акції, конкурси, подарунки тощо. Гарне оздоблення вітрини – ключ до першого позитивного контакту з відвідувачами.

Щодо самого декорування, - тут може бути безліч варіантів: використання квітів (живих або штучних; елементів ялини або цілого дерева), новорічних прикрас, різних предметів і матеріалів, плакатів, екранів, гірлянд, наклейок на вікна, або навіть предметів побуту, в залежності від обраної теми, але важливо, щоб стилістичний вибір, яким буде керуватися замовник, відповідав іміджу бренду і цільовій аудиторії.

Новорічна казка: святкове оформлення об’єктів комерційної нерухомості. Тонкощі, нюанси, поради.

Святкове оздоблення фасадів.

Яскраво та стильно оформлений фасад ТРЦ призваний не лише вражати відвідувачів, він слугує ефектною прикрасою міста, адже сірі вулиці та будівлі ніяк не сприяють новорічному настрою. Акцент в оздобленні фасадів робиться на освітлення (новорічну підсвітку), варіантів та колорів якої - безліч, на будь-який смак та бюджет.

Святкове освітлення.

Святкове освітлення – це завжди ключ до яскравих візуальних вражень.

На ринку є багато пропозицій і варіантів, які ідеально підходять для внутрішнього і зовнішнього використання. Головне тут – знайти індивідуальне рішення, що допоможе розказати унікальну історію вашого торгового центру.

З технічного боку необхідно мати чіткий план установки і реальний план проекту, і слідувати йому.

Новорічна казка: святкове оформлення об’єктів комерційної нерухомості. Тонкощі, нюанси, поради.

Новорічне оздоблення внутрішніх локацій.

Внутрішнє оздоблення ТРЦ – головний етап у створенні казки для відвідувачів. Святкова атмосфера показує клієнтам, що ви знаходитесь з ними на одній хвилі, занурюєтеся в дух новорічного таїнства.

Коли справа доходить до внутрішнього оздоблення ТРЦ, необхідно вирішити, що мають нести в собі новорічні декорації, яку історію розповідати, які зони та локації будуть прикрашатися.

Основними способами оформлення можна виділити наступні:

1. Внутрішнє озеленення – ялина!

Прикрашання ялинок, оформлення новорічних вінків – затребувана сезонна послуга, яку надають столичним ТРЦ митці дизайнерської майстерні «ІНВАЙТ».

Новорічна казка: святкове оформлення об’єктів комерційної нерухомості. Тонкощі, нюанси, поради.

Новорічна казка: святкове оформлення об’єктів комерційної нерухомості. Тонкощі, нюанси, поради.

Ялина або сосна, бажано штучна, - беззаперечно є королевою навколишнього простору. Варіантів оформлення святкового дерева – безліч. Вибір кольорів (якщо ми говоримо про штучну сосну/ялину) дуже великий. Але, щоб ви не обрали, класичне зелене дерево, сріблясту красуню, червону, синю, фіолетову, тощо, головне, щоб вона гармонійно поєднувалася з екстер’єром та іншим оздобленням внутрішніх приміщень.

Як ми це робимо:

Спочатку дизайнери «ІНВАЙТ» узгоджують з замовником місце установки ялини, дають рекомендації, пропонують варіанти візуалізації та декорують дерево після його монтажу (вибір прикрас також узгоджується замовником).

Новорічна казка: святкове оформлення об’єктів комерційної нерухомості. Тонкощі, нюанси, поради.

2. Виставкова зона для новорічних товарів різних цінових категорій (демо-зона допоможе клієнтам, які шукають подарунки, швидше зорієнтуватися і придбати товар).

3. Фото-зони для дітей та дорослих.

Який же Новий Рік без тематичного селфі? За допомогою креативних фотозон ваш ТРЦ буде відмічений у публікаціях в соціальних мережах. Декілька гідних селфі, хештег, геолокація, - і хто знає, можливо вірусний контент готовий?

4. Магія вітрин магазинів.

Оформлення вітрин повинно виглядати природно, лаконічно та стильно. Це можуть бути прикраси ручної роботи, креативні конструкції, нестандартні ідеї, які привертають увагу. На манекенах – party-коллекції: парча, шовк, стрази, металік, - все, що дарує атмосферу свята!

Отже, враховуючи все вищесказане, робимо висновок, що немає єдиного правила щодо новорічного оформлення об’єктів торгової нерухомості. Все дуже індивідуально. Але є дещо, що об’єднує всі ТРЦ, ТЦ, бутики, - бажання створити магію для своїх відвідувачів. А чарівники дизайнерської майстерні «ІНВАЙТ» готові допомогти втілити казку в реальність!

Головна
> Новини
> Новорічна казка: святкове оформлення об’єктів комерційної нерухомості. Тонкощі, нюанси, поради.
Замовити послугу